čtvrtek 27. února 2014

A pásek zase nevydržel

V říjnu jsem tady chválil Garmin, jak mi hladce vyměnili prasklej řemínek u FR910XT. Ale to jsem se trošku unáhlil. Protože mi vyměnili jen půlku. Druhá část řemínku praskla po 14 dnech. Od té doby klid, jen se začal trochu rozlepovat hrudní pás. No a dneska si říkám, že mě něco kouše do zápěstí, rozepnu hodinky a ten pásek je po čtyřech měsících prasklej zase a to hned na třech místech. No tak to mě teda už fakt vytočilo. Normálně ty hodinky nosím na ruce, běhám s nima a plavu a nijak je zbytečně nenamáhám. Takž zase cesta do Letňan a servis. A zrovna když začíná sezona. Naštěstí si jedu zítra do Kbel vyzvednout číslo na sobotní desítku tak to vezmu cestou. Ale řeknu vám, pocity z kvality nic moc a nějak tomu přestávám věřit. Není to moc dobrej pocit při pomyšlení, že s prasklým řemínkem, kterého si nevšimnete, skočíte do jezera a při pračce po startu závodu se vám ten načlej řemínek přetrhne úplně a vy vylezete z vody bez hodinek. Co Davide? Asi jsou holt určeny pro ukládání na poličku. A neříkejte mi zase, že vám ty řemínky nepraskaj :-)

5 komentářů:

Advid řekl(a)...

Mně nic neprasklo a začínám si myslet, že je likviduješ ze sportu. :D

Aleš Zavoral řekl(a)...

Shodou okolnosti ted resim stejny problem s mym AMBITem. Uplne nahodou jsem si vsimnul, ze mi reminek z vnitrni strany zacal praskat a za chvili se uplne pretrhne.Mam je necely 2 roky, tak tedka rychle do servisu to stihnout jeste v zaruce. Proste je pouzivame asi moc :)

12HonzaDe řekl(a)...

Mne taky nic neprasklo (zatim), ovsem .. neplavu a nejezdim s tim na kole..:)
To bude asi tim.. sportujes moc..:)
MSF! 12:)

Honza Kavalír řekl(a)...

Rendo, Aleši, nechte si vyšetřit pot. Asi nějaká kyselina :-). Normálním lidem se tohle neděje.

Anonymní řekl(a)...

Tak já mám sice Garmin 405, ale od roku 2010 3. řemínek. Zrovna dneska jsem ho měnil. Spíš se desim, co budu dělat az nebude k sehnani. Uvažuji, že si jeden koupim do zásoby :-)
Okrout