pátek 2. května 2008

Tak začínáme ...

Tak vážení a milí sportovní přátelé, zrovna se chystám naservírovat vám na pomyslný internetový talíř další z předlouhé série sportovních blogů. Já vím, jistě si říkáte: "Aha, to zas bude další ze zástupu blogů, kde se bude popisovat, jak hlavní hrdina v závodě odstartoval, všechno se proti němu spiklo, ale on bojoval a kousek před cílem se zvednul z pomyslného dna a ještě doběhnul v osobním rekordu." Ačkoliv takovým článkům se sportovec nevyhne, protože když už trénuje jak blázen, tak by byl taky pěknej blázen aby se svým výkonem nepochlubil, ale budu se samozřejmě snažit zařazovat i poněkud odlišné sportovní články určené k lehkému zamyšlení.
Tohle vlastně není moje psací prvotina, protože několik článků prvního typu jsem zveřejnil na svém předchozím webu. Jenže pak jsem chytil nějakou motivační krizi jak v psaní, tak v běhání a trénování. Tu novinářskou krizi jsem překonal zřízením právě tohohle blogu a tu běžeckou se mi podařilo překonat tak, že se letos chystám na několik triatlonů (což bude pěkné zpestření) a pak se nám taky podařilo zřídit malou tréninkovou skupinu a jak každý ví, trénovat s někým je stokrát lepší než se furt někde plahočit sám. Na starém webu, budu taky zatím zveřejňovat výsledky do již zajeté tabulky, abych to měl pohromadě s dřívějšími závody.
Takže se klidně posaďte, naloadujte si blog, uvařte kafe nebo namíchejte ionťák a hurá do toho. První regulérní článek už zraje v notebooku a nechte se překvapit, jestli bude o běhání, kole nebo plavání :-).

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Pokusny komentar, jestli to funguje.