pátek 9. července 2010

Pozor, pozor, Chlíst už chlístá na dveře

Takže pro tentokrát trochu neskrývané reklamy :-). Ukrutně rychle se blíží sobota 17.7. a s ní i hobby triatlon a zároveň společenské setkání nedaleko Kutné Hory Železný chlíst 2010. Kdo už tam byl ví, že je to opravdu neskutečně pohodová akce, kde kromě krátkého triatlonu na závodníky čeká i zábava a uvolněná atmosféra. A kdo tam ještě nebyl, tak si může přečíst, jak jsem tam byl loni já. V cíli se pak můžou závodníci zakousnout do pečeného selátka a okusit něco místního pivka. Pro pořádné držáky co to rádi táhnou až do úplného vyčerpání je pak připraven i večerní program s kulturní vložkou. Dokonce je zajištěné i nocování v Chlístovické sokolovně. Organizace je skutečně důkladná a precizní. No co víc by si mohl člověk ještě přát. Tak neváhejte a hnedka se běžte přihlásit na stránkách závodu ať si organizátoři libují, jak jim naskakuje počet startujících :-).

4 komentáře:

ironman řekl(a)...

Z tebe se stava regulerni obchodak :D IM

Renda řekl(a)...

Jo jo, marketing je moje silná stránka :-) Až organizátor pozná, že jsem mu zajistil účastnický rekord, tak se určitě přihlásím o prasenku navíc :-)

Anonymní řekl(a)...

mozna dorazim, tak ti dam svoji :) IM

Honza Kavalír řekl(a)...

Rendo, organizátor tvé reklamní úsilí zcela určitě zohlední :-).

A ty zkus přehodnit svůj plán a naplánuj akci jako celovíkendovou...

Anežka tam bude mít minimálně 2 kamarádky, Zuzanku V. a Elišku K. Holky alespoň můžou v klidu probrat diety, že to mlíko není žádnej med apod.

Tak v sobotu..