pátek 26. října 2012

Že tam furt lezu do těch Běchovic

Haha, já bláhovec bláhový jsem si myslel, že letos to bude jiný, že se snad něco stane a mě to v těch Běchovicích zaběchovanejch letos výjimečně sedne. Dokonce jsem překecal kolegu z práce, aby tady byl nějaký silný motivační prvek a nebylo to jako každej rok, ale prd, prd a vořech. Snad géniové zodia káli, snad osmapadesátá vyšší inteligence spikli se proti ubohému starci... tedy běžci samozřejmě. Možná, že zmýlil jsem se v planetární klasifikaci považuje drchničku a zazichu za rostlinu Saturnovu, kterou je bezesporu fenykl. Třeba se v nepřátelském znamení Štíra střetl mikrokosmos s makrokosmem. Zkrátka, Běchovice nejsou můj závod a asi nikdy nebudou J.
Silný optimismus před startem. S Jirkou Genzerem.
Poté co jsem se tedy letos na Běchovicích prezentoval výkonem 54:23, a nechci se vůbec vymlouvat na to, že jsem byl v tejdnu pěkně nachcípanej, tak to mě tak votrávilo, že jsem se rozhodl celej říjen proflákat a regenerovat. A musím říct, že mi to zatím vyloženě prospívá J Občas se věnuju burčáku. Občas se skočím proběhnout. Ale jen tak, aby se neřeklo. Občas si odskočím na nějaký pidizávody. Ale jen tak, aby se neřeklo. A pěkně si hovím. Holt ten maraton pod 3:30 budu muset dát až příští rok. Samozřejmě že je taky potřeba se pořádně před zimou vykrmit, protože jakmile najedu v listopadu na trénink, tak budou potřeba zásoby, protože se chystám důvěřovat svému sádlu J No fakt, dokonce jsem si po pár letech vypracoval dlouhodobej tréninkovej plán a možná na starý kolena najmu i trenéra.

Kola jsem už uložil na háky. To by člověk nevěřil, co udělá servis po dvou letech s řadícím systémem. Byl jsem u vytržení z toho, jak ten horák najednou lehce řadí.
Takhle to snad ani nevypadá, ale bylo to hrozný :-)
Kdyby se někomu, chtělo, tak se můžeme potkat 17.listopadu na našem večerním běhu v Čelákovicích. Zase během roku opravili významnou část chodníků, tak to bude komfortní jak nikdy J

A to je pro dnešek všechno, šmidra vydra.

4 komentáře:

12HonzaDe řekl(a)...

Tezce jsem se bavil.. Ja miluju skvele filmove hlasky, ale ze ji das az tak dobre dohromady, to me dostalo:)..
Tak treba se nekde potkame.. 17 bych asi mel jet podporit Milose ultraka:) do FL na jeho 23h. Rozhodne tam nebudu na cely, rozhodne tam nebudu na nejakou 100, ale spis tak par hodin povzbudit kamarady a probehnout se s nima.. Treba se uvidime na Sutru nebo na Prazsky 100?
Tak vsemu zdar!:) 12:)
PS. Odstran prosim to overovani na roboty. Pripadam si jako robot:).

R V M řekl(a)...

Z textu je jasné, že příště budeš v Běchovicích zase :)

Anonymní řekl(a)...

máš shodný martonský cíl s Danem, možná by stálo za to zmusí nějaké dlouhé běhy přes zimu s ním, nemáte to tak daleko k sobě ;) IM

MaK řekl(a)...

No nečekal jsem, že se objevím na fotce (1378). Věřím, že to příště zlepšíš a já na fotce z cíle už nebudu :D

MaK