neděle 22. března 2009

Trasa: Noční okruh po Čelákovicích

Tak jak jsem v minulém spotu slíbil, dovolil bych si zveřejnit naši aktuální tréninkovou trasu v Čelákovicích, kterou jsme nuceni v zimní části sezóny brousit až do úplného zblbnutí a vyčerpání všech psychických rezerv :-). Trasa má lehce přes 9 kilometrů a jsou na ní dokonce dva výběhy do mírného stoupání. Jinak je to celkem nezajímavé proplétání se po okraji Čelákovic. Zajímavé je, že se trasa jeví při jednom směru mnohem jednodušší, než když se to běží opačně, ale třeba to tak přijde jen mě a ostatní to berou prašť jako uhoď.

Naštěstí se příští týden mění čas a to je toužebně očekávaná jarní událost všemi běžci, protože konečně budeme moci večer běhat za světla nejhůř pak za šera. Už aby to bylo.


View Interactive Map on MapMyFitness.com

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Aha, já myslel, že běháš až do zblbnutí do Toušeně a zpět :) To mi přijde mnohem záživnější, hlavně v kombinaci s překročením lávky, a přes Káraný na Grado a domu....taky přes 9 km
Láďa S.

Renda řekl(a)...

Pres Karany a Grado to je za tmy dost neprijemny. Ale za sera uz to jde. Mam tuhle trasu v planu jako dalsiho adepta :-) Obcas jsme to bezeli i za tmy, ale obzvlast usek od lavky do Tousene je za tmy o vyron :-(. Bez baterky to skoro nejde.

Anonymní řekl(a)...

Hehe, me to docela bavi, je to jediny neosvetleny usek, ale jde asi jen o 250 m; nikdy nevis, kam slapnes, obcas se vynori nejaky vencici se pejsek, pohodicka :) V Karanem taky jde udelat nejakou smicku a protahnout to na 10 km. V kazdem pripade je 100x lepsi behat za svetla, to mas recht
Láďa S.