pondělí 2. února 2009

Chřipková epidemie – plavcovo blaho

Je mi jasný, že jakmile vypublikuju tenhle spot, tak mě jako trest za neuvěřitelný rouhání chřipka do tří dnů skolí, ale aspoň se ozkouší, jestli to tam nahoře někdo hlídá.

Nevím teda přesně, jestli je to jen chřipkovou epidemií, nebo jestli už opadla vlna novoročních předsevzetí, nejspíš to ale bude konjunkce obou faktorů, protože ekonomickou krizi vylučuju. Každopádně během posledních tří návštěv v bazénu pozoruju rapidní pokles návštěvníků. Neskutečně si lebedím, protože si bez problémů na celou hodinu zaberu jednu dráhu a tam si můžu bez rizika nějakých intruderů provádět nejrůznější plavecké velecviky a veletoče. Plavat jednou rukou, druhou, oběma, na břichu, na zádech, rychle, pomalu, s ploutvema, bez nich, a vůbec se pořádně plavecky vyblbnout. Kolikrát se mi stane, že už v devět večer jsem v bazénu sám a to je pak megakomfort. Sice mi občas paní plavčíková přetáhne přes záda tu věc, co se s ní vytyčují plavecké dráhy a nejradši by mě asi už viděla ve sprchách, ale já se nedám a do 21:20 to tam brázdím „hlava nehlava“ :-). Toho se prostě musí bezezbytku využít.

Trošku mě teda moji plaveckou radost kalí fakt, že mě stále bolí a píchá to levé rameno a trvá to tak deset bazénů, než se ten sval pořádně rozhýbe a zahřeje. Nicméně pak už to jde a člověk to píchání ani moc nevnímá.

Takže strategie je jasná, naplavat teď v bazénu co nejvíc, než se projeví globální oteplování, nebo se jinak změní makroekonomická situace podpořená úspěchy v medicínském odvětví a bazén se zase zaplní zarputilými ouškaři.

Plavbě zdar.

2 komentáře:

d řekl(a)...

Zdravím,
tak doufám, že jsem tě včera nenakazil. Užij si bazénu, musí to být krása, mít dráhu pro sebe.

A už se těším na "testování" včerejších úlovků. Jen to nachlazení...

Renda řekl(a)...

To by me musel pred tebou nakazit ten zastup kejchalu v metru a tramvaji. Kazdopadne viry dneska poletujou vsude a clovek jim neutece. Ale zatim odolavam :-).
To ja si botky posetrim az na jaro az znicim a prosolim ty soucasny.